Aflevering 1

Hoe zwaar is een ei eigenlijk? Kun je proeven of eten gezond is of niet? Trouwens wat zit je haar leuk! De buitendienst zoekt de grens op. En wat gaat het weer doen? 

Een monster van een virus. En, zijn alle monsters eng? Ik vind van wel! We gaan lekker lachen om een experiment. Stort er een meteoriet op de aarde, dat zal je net zien. En de dodo, een sneue loopvogel.

Aflevering 2

In de zesde en laatste aflevering gaan we langs bij Rijksmuseum Boerhaave, want wat zijn Röntgenfoto's nou precies? We gaan de straat op om te testen wat de mens weet over het eigen brein. De Buitendienst doet een kleurtest. En wie kan de weg het beste vinden?

Aflevering 6

Aflevering 3

Groeien planten in het donker? Hoe fit is de Buitendienst? Dracula terug in de bioscoop! Bloed, veel bloed. En had ik dat nou al gezegd, of lijkt dat maar zo?!

januari//februari

maart//april

mei//juni

november//december

We doen een onderzoek naar geur. We gaan langs bij de Romeinen in Matilo. De Buitendienst heeft hittestress en wat is de zon eigenlijk voor ding?

Aflevering 4

juli//augustus

In de vijfde aflevering onderzoeken we bliksem en angst met experts, gaan we op bezoek in Japanmuseum Sieboldhuis en probeert de Buitendienst hun kapitaal te vergroten.

Aflevering 5

september//oktober